Jesienne warsztaty kulinarne: zupy i dania jednogarnkowe

Serdecznie zapraszamy na kolejne warsztaty kulinarne z Ewą Garnowską.
Tematem będą: Zupy i dania jednogarnkowe wzmacniające odporność.

W swojej kuchni Ewa wykorzystuje wiedzę z Tradycyjnej Medycyny Chińskiej w praktyce.
Wszystkie potrawy będą w wersji wege, bez glutenu, bez cukru i bez innych polepszaczy, wszystko naturalne i pyszne

W menu:
-Zupa krem z dyni z imbirem i gruszką;
-Aromatyczna zupa jesienna z dodatkiem Yi Yi Ren;
-Warzywa w wegańskim sosie korma ;
-Wegańskie bolonsese z czerwoną soczewicą;
-Indyjski deser: pudding marchewkowy z tahiną;

Na warsztacie dania przygotowywane są w formie prezentacji i szczegółowo omawiane i wspólnie jedzone 🙂
Uczestnicy otrzymają skrypt ze wszystkimi przepisami.

DATA: 14.10 SOBOTA w godzinach 10:00 do 15:00

koszt udziału: 220 zł

KONIECZNE ZAPISY:
napisz na : prohumanewroclaw@gmail.com
lub zadzwoń: 534 55 33 88