OCZYSZCZAJĄCE ZUPY MOCY – warsztat kulinarny

Zapraszamy na kolejny warsztat kulinarny na którym poruszymy temat wegańskich zup oczyszczających organizm czyli WIOSENNE ZUPY MOCY inspirowane Tradycyjną Medycyną Chińską.

Każda zupa mocy zostanie przygotowana na wielo-godzinnie gotowanym bulionie odpowiednim na daną porę roku. Buliony oraz przygotowywane zupy zostaną szczegółowo omówione na warsztacie,
a potem wspólnie zjedzone.

W menu :
– Oczyszczający Buliony wiosenny z wodorostami i fasolką adzuki;

– Ziołowy krupnik jaglany- idealny na gorąca wilgoć w ciele ;

-Wiosenne zupa jarzynowa z fasolka mung i koprem włoskim- wzmacniająca śledzionę;

– Zupa krem z zielonych warzyw i wasabi;

Koszt udziału : 200 zł ( w cenie skrypt z przepisami i oczywiście wyżerka na miejscu )

Warsztaty poprowadzi Ewa Garnowską- na co dzień tworzy wrocławski catering Deli Vege gdzie gotuje zdrowo, wegańsko i bezglutenowo ale przede wszystkim z pasją i zrozumieniem że jedzenie ma nas nie tylko karmić ale i utrzymywać w zdrowiu i dobrej kondycji.

Ilośc miejsc na warsztacie ograniczona- konieczne zapisy 🙂

DWA TERMINY:  4 marca SOBOTA w godzinach 10-15  lub 5 marca NIEDZIELA w godzinach 10-15
– przy zapisach podaj termin który cie interesuje-