OCZYSZCZAJĄCE ZUPY MOCY – warsztat kulinarny
Zapraszamy na kolejny warsztat kulinarny na którym poruszymy temat wegańskich zup oczyszczających organizm czyli WIOSENNE ZUPY MOCY inspirowane Tradycyjną Medycyną Chińską.
Każda zupa mocy zostanie przygotowana na wielo-godzinnie gotowanym bulionie odpowiednim na daną porę roku. Buliony oraz przygotowywane zupy zostaną szczegółowo omówione na warsztacie,
a potem wspólnie zjedzone.
W menu :
– Oczyszczający Buliony wiosenny z wodorostami i fasolką adzuki;
– Ziołowy krupnik jaglany- idealny na gorąca wilgoć w ciele ;
-Wiosenne zupa jarzynowa z fasolka mung i koprem włoskim- wzmacniająca śledzionę;
– Zupa krem z zielonych warzyw i wasabi;
Koszt udziału : 200 zł ( w cenie skrypt z przepisami i oczywiście wyżerka na miejscu )
Warsztaty poprowadzi Ewa Garnowską- na co dzień tworzy wrocławski catering Deli Vege gdzie gotuje zdrowo, wegańsko i bezglutenowo ale przede wszystkim z pasją i zrozumieniem że jedzenie ma nas nie tylko karmić ale i utrzymywać w zdrowiu i dobrej kondycji.
Ilośc miejsc na warsztacie ograniczona- konieczne zapisy 🙂
DWA TERMINY: 4 marca SOBOTA w godzinach 10-15 lub 5 marca NIEDZIELA w godzinach 10-15
– przy zapisach podaj termin który cie interesuje-