Wprawki Kulinarne wg TMC

Wprawki Kulinarne wg TMC

Prowadzi: Małgosia Rachańczyk

Wprawki kulinarne to otwarte spotkania dla pasjonatów Dietetyki wg TMC, którzy lubią smacznie gotować i dobrze zjeść 

Spotkania prowadzi Małgosia Rachańczyk, twórca domowej pracowni kulinarnej „ Zielona Panda” . W jej kuchni” nie spotkacie glutenu, cukru, krowiego nabiału czy soi.

Spojrzenie Gosi zaskakuje świeżością oraz niecodziennym i nietuzinkowymi połączeniami smaków.

Wprawki Kulinarne uczą przede wszystkim praktycznego spojrzenia na termikę oraz smaki produktów. Gosia tłumaczy i krok po kroku prezentuje swoje autorskie przepisy co sprawia, że każdy po warsztacie jest w stanie zrobić budyń z marchewki. 

Dla uczestników przygotowany jest skrypt z którym przygotujesz te przepyszne rzeczy sam w domu.

PIĄTKI w godzinach 17:00 do 20:00

Koszt: 120 zł W cenie warsztatu są wszystkie produkty które przygotujemy i zjemy,herbata i kawa do picia na miejscu.

Aktualne daty znajdziesz w kalendarium